Team

Ton Vullers info op equinefertilitycentre punt nl
Ton Vullers
Ton heeft de algehele leiding binnen het EFC. Hij is het belangrijkste aanspreekpunt voor de klanten en de aangewezen persoon voor fokkerij advies, en alle informatie over IVF en ICSI.
Fieke Vullers
Fieke Vullers
Fieke heeft samen met haar man Ton de algemene leiding. Daarnaast is zij werkzaam en hoofdverantwoordelijk voor de werkzaamheden in het laboratorium en de administratie.
Dr. John Dumoulin
Dr. John Dumoulin
John heeft in 1984 zijn universitaire studie Biologie afgerond aan de Radboud
Universiteit Nijmegen. In 1997 behaalde hij zijn doctorstitel aan de Universiteit
Maastricht. Als hoofd van het IVF-laboratorium van het Maastricht Universitair
Medisch Centrum (MUMC) sinds 1985 heeft hij een ruime ervaring met geassisteerde
voorplantingstechnieken en het kweken van embryo’s. Hij is sinds de oprichting van
het EFC hoofdverantwoordelijk voor de laboratoriumfase van de IVF/ICSI behandeling.
Twan Vullers
Twan Vullers
Twan werkt sinds 2009 bij het Equine Fertility Centre. Twan is verantwoordelijk voor de financiële administratie, automatisering en het landbouwbedrijf.
Silvia Scaramella
Silvia Scaramella
Silvia Scaramella heeft in 2008 haar Master in de diergeneeskunde behaalt aan de Universiteit van Perugia. In 2010 en 2011 heeft ze een internships gedaan bij paardenkliniek de Bosdreef en de Morette. Hier heeft ze veel ervaring opgedaan op het gebied van chirurgie en neanatolgy van het paard.
Sinds 2012 werkt Silvia voor het EFC waar ze mede-verantwoordelijk is voor de OPU handelingen en het transplanteren van de embryos.
Marijke Bras
Marijke Bras
Marijke is a biomedical technician specialized in assisted reproduction techniques. She is an experts in micromanipulation techniques such as ICSI and
embryo biopsy. Because of her experience of many years in the IVF-laboratory of the MUMC she managed to implement the ICSI technique successfully in the horse.
Antonio Coppola
Antonio Coppola DVM is afgestudeerd als chemisch en biologisch technicus, en heeft ervaring in de microbiologie en laboratoriumtechnieken. In 2014 studeerde hij af in diergeneeskunde aan de Universiteit van Bari (Italië). Sinds 2015 is hij werkzaam bij het Equine Fertility Centre, waar hij verantwoordelijk is voor al het werk met betrekking tot OPU, en alle andere voorkomende veterinaire werkzaamheden.
Marie Claire Bal
Marie Claire Bal
Marie Claire Bal DVM studeerde in 2010 af aan de Faculteit Diergeneeskunde, Universiteit van Turijn. Daarna verhuisde ze naar Ierland, waar ze bijna vier jaar in een Equine Hospital werkte, Hier specialiseerde ze zich in alle aspecten van de geneeskunde en chirurgie van volbloed renpaarden. In 2015 behaalde zij een postgraduaat in Equine Sports Medicine aan de University College Dublin. Sinds 2016 maakt ze deel uit van het team van het Animal Embryo Centre waar zij verantwoordelijk is voor al het werk met betrekking tot embryo transplantatie, en alle andere voorkomende veterinaire werkzaamheden.
Inge Schreurs
Inge Schreurs
Inge is een biomedisch analist gespecialiseerd in medisch geassisteerden voortplantingstechnieken in het laboratorium. Zij is een expert in micromanipulatie
technieken zoals ICSI en embryo biopsie. Door haar jarenlange ervaring in het
IVF-laboratorium van het MUMC heeft zij de ICSI techniek ook bij het paard
succesvol weten toe te passen.
Valentina Falchero
Valentina Falchero
Valentina Falchero heeft in 2010 haar Master in de diergeneeskunde behaalt aan de Universiteit van Perugia.Hierna heeft ze veel ervaring opgedaan in de reproductie, chirurgie en neanatology bij een stoeterij in Siena, de Satur Veterinary Clinic, het Scone Equine Fertility Center, Clovelly Scone Equine Hospital, Newcastle Equine Center en Dierenkliniek De Bosdreef .
Sinds 2012 werkt Silvia voor het EFC waar ze mede-verantwoordelijk is voor de OPU handelingen , donor- en draagmoedermanagement, en het transplanteren van de embryos.
Judith Maessen
Judith Maessen
Voor de dagelijkse verzorging van de merrie kunnen wij rekenen op Judith. Zij zorgt ervoor dat onze ‘gasten’ hun optimale verzorging krijgen en dat hun stallen er keurig uitzien.
Ben Horsmans
Ben Horsmans
Ben heeft een eigen praktijk in het Duitse Selfkant en werk part-time op het AEC. Hij ondersteund ons vaste team bij de begeleiding van de merries en geeft veterinair advies.
  • Equine Fertility Centre
  • Boekhorstweg 3
  • 6105AD Maria-Hoop
  • T: +31 (0)475 30 22 02
  • M: +31 (0)6 5465 4208
  • info@equinefertilitycentre.nl